Sdu - SWB/lokstall1

Ingen modellrallare med självrespekt får sakna en stridsvagnstransportjärnvägsvagn. Eller hur? Den här fick jag tag på från SWB/Lokstall1 på en Hjulmarknad för några år sen. Den har legat till sig ett par år men nu blev det dags att skrida till verket. Det visade sig vara ett ganska enkelt bygge, möjligen tack vare att jag tog några genvägar. I sin tur tack vare att jag saknade byggbeskrivning...

Tack vare en mängd bilder från nätet gick det att bygga ihop den här på ett för mig acceptabelt vis. Det som saknas i skrivande stund är en upplastad och fastsurrad stridsvagn. Vagnen har jag, den ska på plats och surras fast bara.

Och när man har en så behöver man förstås en till...

Så då bygger vi en till då...

Och har man två så behöver man förstås en tredje...


Jamenvisst, en tredje behövs ju för att kunna transportera en hel stridsvagnspluton. Nu går det rätt lätt att pilla ihop de här.

Du kan ändra denna exempeltext. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer adipiscing elit. Donec libero. Suspendisse bibendum. Cras id urna. Morbi tincidunt, orci ac convallis aliquam, lectus turpis varius lorem, eu posuere nunc justo tempus leo. Donec mattis, purus nec placerat bibendum, dui pede condimentum odio, ac blandit ante orci ut diam.